Op zoek naar een nieuwe huisstijl, een ontwerp voor een geboortekaartje of een postercampagne door de hele stad? Hoe klein of groot het project ook is: voordat we beginnen, nemen we graag de tijd om met een kop koffie de ideeën en vragen door te nemen. Welke plannen liggen er en hoe kunnen we die het beste uitvoeren?

Samen bedenken we een plan van aanpak. We kijken wat er qua ontwerp gedaan moet worden en brengen planning, budget en productie in kaart. Als de offerte is goedgekeurd, begint het ontwerpproces: we maken schetsen, werken concepten uit, verdiepen ons in materiaalkeuzes of druktechnieken en nemen contact op met leveranciers.

Vervolgens komen we met een ontwerpvoorstel en geven advies, over bijvoorbeeld papiersoorten of een passende merkstrategie. Samen kijken we of er wijzigingen nodig zijn en bespreken we de laatste stappen. Dan gaan we over tot de productie: schetsen worden uitgewerkt, een website komt online, de drukkerij start de persen, een campagne wordt uitgerold. Wat eerst alleen als idee bestond, is nu een concreet product.

Benieuwd geworden? Mail ons via info@studiohudson.nl of bel met Joost: +31(0)6 51 37 20 15.